اهدای نمادین ۱۰۰۰ دستگاه اکسیژن ساز به مراکز سالمندان تحت نظارت بهزیستی

یازار :

+0 به یه ن

این مراسم با حضور رئیس سازمان بهزیستی کشور و نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در ایران بوسیله ارتباط ویدیو کنفرانس با شرکت استانهای سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی لرستان، به نقل از پایگاه خبری اقتدار، معاون توانبخشی بهزیستی لرستان در مراسم اهدای نمادین ۱۰۰۰ دستگاه اکسیژن ساز به مراکز سالمندان بهزیستی کشور که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد گفت :سازمان جمعیت ملل ۱۰۰۰ دستگاه اکسیژن ساز در سطح کشور برای سالمندان مراکز شبانه روزی اختصاص دادند که ۱۶ دستگاه سهم استان لرستان می باشد .

مقالات مشابه:مرکز توانبخشی سالمندان

نگار فتحی بیرانوند اظهار کرد: ۱۶ دستگاه اکسیژن ساز در ۱۳ مرکز استان از جمله شهرستان خرم آباد ،الیگودرز،بروجرد،دورود و نورآباد توزیع خواهد شد .

وی با اشاره به اینکه صندوق جمعیت ملل متحد تاکید داشتند که این دستگاه‌ها برای سالمندان می باشند افزود: ما نیز از این فرصت استفاده کردیم و برای مراکز شبانه روزی که سالمند بالای ۵۷ سال دارد دستگاه اکسیژن ساز تهیه کرده ایم.

فتحی بیرانوند به فرهنگ بالا تکریم سالمندان در لرستان اشاره کرد و افزود: بر این اساس سالمندهایی که در مراکز شبانه روزی استان ‌نگهداری می شود نسبت به استان‌های دیگر کمتر می باشد.

واکسیناسیون ۱۲۸۸ نفر در مراکز شبانه روزی

معاون توانبخشی بهزیستی لرستان در خصوص واکسیناسیون نیز گفت : طرح واکسیناسیون را از اسفند ماه سال گذشته شروع کرده ایم و اکنون به اتمام رسانده ایم .

فتحی بیرانوند بیان کرد : در مراکز شبانه روزی و سالمندان توانبخشی استان ، یک هزار و ۲۸۸ نفر در دو نوبت واکسیناسیون شده اند .

وی تصریح کرد : برای هر نفری که در مراکز سالمندان و شبانه روزی وجود دارد ۵۰۰ هزار تومان بابت فعالیت های پیشگیرانه و بهداشتی در اختیار مراکز قرار داده ایم .

فتحی بیرانوند با اشاره به اینکه در مراکز شبانه روزی فوتی بر اثر کرونا نداشته‌ایم تصریح کرد : اگر فوتی در این مراکز وجود داشتهه است بر اثر کهولت سن و بیماری های خاص بوده است .

معاون توانبخشی بهزیستی لرستان افزود : در مراکز سالمندان یک اتاق ایزوله وجود دارد که افراد دچار بیماری‌های خاص را در این اتاق نگهداری میکنند.

منبع:پایگاه خبری تحلیلی اقتدار

مقالات دیگر:گلفروشی ستارخان


کاهش موارد ابتلا به کرونا دلتا شدید سالمندان

یازار :

+0 به یه ن

در پیک پنجم کرونا و بر خلاف پیک های قبلی شاهد کاهش میزان موارد ابتلا به نوع شدید ومنجربه بستری کرونا دلتا در جمعیت سالمندان بالای ۷۵ سال هستیم که اجرای واکسیناسیون به موقع این گروه سنی یکی از مهمترین علل کاهش موارد ابتلا به نوع شدیدکرونای دلتا یا هندی است.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، عضو کمیته استانی مبارزه با کرونا و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این مطلب که در چند روز اخیر میزان مراجعین دارای علائم کرونا به بیمارستانها افزایش یافته است اظهار کرد: در این پیک بیشتر شاهد ابتلای اقشار مختلفی از مردم بخصوص افراد زیر 50 سال و جوانان  نسبت به سایر گروههای سنی هستیم که لازم است تازمان اجرای واکسیناسیون همگانی، بار دیگر همه مردم با عزمی جدی در راستای پیشگیری و مقابله با همه گیری این ویروس جهش یافته هندی همت خود را به کار بندند.

مقالات بیشتر:مرکز توانبخشی سالمندان

دکتر رزیتا خداشاهی با اشاره به این موضوع که افراد چنانچه هر گونه علائمی نظیر آب ریزش بینی، گلودرد، سر درد، و حساسیت های فصلی و ...را داشته باشند باید در اسرع وقت خودرا قرنطینه کنند وازحضوردرجامعه ومحیط های کاری اجتناب کنندخاطر نشان کرد: متاسفانه برخی از افراد با وجود اینکه از 10 روز گذشته دارای علائم ابتلا به کرونا بوده اند با تاخیر به پزشک مراجعه می کنند که به طور قطع با شناسایی  ودرمان دیرهنگام بیماری  شاهد ابتلای گسترده مردم درسطح جامعه و جهش بیشتر ویروس در سطح جامعه خواهیم بود.

فوق تخصص عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: اگر عنوان می کنیم که در این پیک جمعیت مبتلای سالمندی نسبت به سایر پیک ها کمتر است دلیلی بر عدم ابتلای این جمعیت نیست بلکه نشان دهنده اثرمثبت واکسیناسیون دراین گروه سنی میباشد که باعث پیشگیری ازایجاد کرونا شدید ومنجربه بستری دراین سنین شده است.

دکتر خداشاهی یادآور شد: اجرای  واکسیناسیون کووید از برنامه های مهم حوزه سلامت است و همکاران ما تلاش میکنند تا روند واکسیناسیون در زمان ممکن اجرایی و به سرانجام برسد ولی یکی از مهمترین نکاتی که مردم باید به آن واقف باشند میزان ایمنی زایی ناشی از واکسن  حداقل 2 هفته بعد از تزریق دوز دوم واکسن برای افراد است وتازمان دست یافتن به این هدف اجرای  نکات بهداشتی الزامی است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تمامی مردم خواست: احتیاط کنند و  پرو تکل های بهداشتی را رعایت نمایند و از حضور در مکانهای پر ازدحام خودداری و مراقب سلامتی خودو همنوعانشان باشند.

مقالات دیگر:فیزیوتراپی در منزل شرق تهران


واکسیناسیون معتادان متجاهر در دستور کار است/ اولویت تزریق واکسن با 50 هزار نفر از معلولان ساکن در خانه ها

یازار :

+0 به یه ن

سید احمد خادم گفت: اولویت ما این است که50 هزار فردی که دارای معلولیت جسمی- حرکتی و سالمند هستند و در خانه ها ساکن اند، واکسینه شوند.

به گزارش برنا؛ سید احمد خادم معاون توانبخشی بهزیستی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار برنا گفت: معتادان متجاهر ماده 16، در پروسه ی اولویت بندی سازمان بهزیستی برای واکسیناسیون در رتبه اول قرار نگرفته است.

مکلف به معرفی افراد دارای اولویت برای تزریق واکسن هستیم

مقالات بیشتر:خانه سالمندان در گیشا

او با بیان اینکه روند واکسیناسیون به طور کلی بر عهده وزارت بهداشت است، افزود: ما فقط مکلف هستیم افراد دارای اولویت را برای واکسیناسیون معرفی کنیم.

خادم ادامه داد: منتظر هستیم وزارت بهداشت اعلام کند که این گروه اگر در اولویت تزریق قرار گرفتند، ما آمار آن ها را اعلام کنیم.

اتمام واکسیناسیون سالمندان ساکن در مراکز نگهداری

معاون توانبخشی بهزیستی استان تهران تصریح کرد: درحال حاضر واکسیناسیون حوزه سالمندی درمراکز نگهداری تقریبا تمام شده است.

تعداد معتادان متجاهر تحت حمایت متغیر است

خادم گفت: اولویت ما این است که بسیاری از افرادی که معلول جسمی- حرکتی و سالمند هستند و در خانه ها ساکن اند، واکسینه شوند. همچنین درحال حاضر تعداد این افراد 50 هزار نفر برآورد شده است که یارانه حق پرستاری دریافت می کنند.

او درباره تعداد معتادان حاضر در مراکز ماده 16 گفت: تعداد این افراد متغیر است چرا که چندماه از درمانشان که می گذرد این مراکز را ترک می کنند.

مقالات دیگر:بهترین آسایشگاه سالمندان تهران

تاکید بر تسریع واکسیناسیون بیش از ۸۰۰ هزار معلول شدید و خیلی شدید تحت پوشش بهزیستی که در خانه نگهداری می‌شوند

یازار :

+0 به یه ن

سراج در خصوص آخرین آمار واکسیناسیون مراکز توانبخشی و مراقبتی سازمان بهزیستی کشور، گفت: در حال حاضر بیش از ۸۰۰ هزار نفر از افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید تحت پوشش بهزیستی در خانواده حضور دارند که عمدتا علاوه بر بیماری‌های زمینه‌ای با محدودیت‌های متعددی نیز مواجه هستند؛ لذا انتظار داریم با ورود واکسن‌های ایرانی به چرخه واکسیناسیون و همچنین واردات جدید در فاز دوم جامعه هدف بهزیستی در اولویت قرار گیرند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، «مصطفی سراج» در خصوص آخرین آمار واکسیناسیون مراکز توانبخشی و مراقبتی سازمان بهزیستی کشور تا تاریخ ۷ تیرماه ۱۴۰۰، گفت: تعداد کل واکسیناسیون سالمندان و پرسنل مراکز سالمندان ۱۸ هزار و ۴۷۴ نفر به عبارتی قریب به ۹۰ درصد این افراد واکسن را دریافت کردند.

مقالات بیشتر:مرکز سالمندان

مدیرکل مراکز مراقبتی سازمان بهزیستی کشور درخصوص واکسیناسیون سایر گروه‌ها اعم از افراد دارای معلولیت و بیماران روانی مزمن، اعلام کرد: ۳۶ هزار و ۵۷۹ نفر به عبارتی حدود ۷۳ درصد واکسن را دریافت کردند. همچنین واکسیناسیون تمامی مراکز اعم از سالمندان و افراد دارای معلولیت ۵۵ هزار و ۵۳ نفر(حدود ۷۷ درصد) و تعداد افرادی که دور دوم واکسن دریافت کردند ۲۲ هزار و ۶۴۵ نفر است.

* ۳ دانشگاه علوم پزشکی برخی از مراکز توانبخشی حوزه ماموریتشان هنوز واکسن دوز اول را دریافت نکردند

وی با بیان اینکه سه دانشگاه علوم پزشکی قزوین، سمنان و ایران در استان تهران برخی از مراکز توانبخشی حوزه ماموریتشان هنوز واکسن دوز اول را دریافت نکردند، خواستار شد: این سه دانشگاه همانند دیگر دانشگاه‌ها در فرآیند واکسیناسیون تسریع کنند.

سراج با اشاره به اینکه مطابق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا فاز دوم واکسیناسیون عمومی به سالمندان و افراد با بیماری‌های پرریسک ۱۶ تا ۶۴ سال اختصاص داده شده بود، گفت: در حال حاضر بیش از ۸۰۰ هزار نفر از افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید تحت پوشش بهزیستی در خانواده حضور دارند که عمدتا علاوه بر بیماری‌های زمینه‌ای با محدودیت‌های متعددی نیز مواجه هستند مانند فرد آسیب نخاعی بسترگرا و یا فرد نابینایی که برای تردد به ناچار باید سطوح را لمس کند به ویژه در ترددی که در سطح جامعه دارد و یا افرادی که به سبب نوع معلولیت خود امکان رعایت اصول بهداشتی را به صورت کامل ندارد؛ لذا انتظار داریم با ورود واکسن‌های ایرانی به چرخه واکسیناسیون و همچنین واردات جدید در فاز دوم جامعه هدف بهزیستی در اولویت قرار گیرند.

مدیرکل مراکز مراقبتی سازمان بهزیستی کشور، ادامه داد: با انجام واکسیناسیون در مراکز توانبخشی شبانه‌روزی هم میزان ابتلا و هم میزان فوت به طور محسوسی کاهش یافته است که این دستاورد ضرورت انجام واکسیناسیون مراکز پرخطر را بیش از پیش به ویژه تزریق دوز دوم در مراکزی که دوز اول را دریافت کردند مشخص می‌کند.

* مدیریت و مهار بیماری در مراکز مراقبتی با کنترل افراد جدیدالورود که عمدتا مجهول‌الهویه و فاقد سرپرست موثر هستند

 

وی در پایان مدیریت و مهار بیماری در مراکز مراقبتی را مهم برشمرد و یادآور شد: این مهم ارتباط مستقیمی با واکسیناسیون افراد جدیدی که در مراکز پذیرش می‌شوند دارد که نباید مورد غفلت قرار گیرد چون در استان‌ها شاهدیم که همکاری لازم مورد توجه قرار نمی‌گیرد؛ لذا بطور مستمر اگر قرار باشد کنترلی وجود داشته باشد باید برای افراد جدیدالورود که عمدتا هم مجهول‌الهویه و فاقد سرپرست موثر هستند، نیز مدنظر قرار گیرند.

مقالات دیگر:فیزیوتراپی قیطریه


  • [ 1 ]